Відеореєстратор Gazer F730 + відеокамера автомобільна CF730-I

В наявності
2354
3450,00
грн.

Gazer F730 - відеореєстратор Full HD з підключенням OBD II та функцією діагностики автомобіля. Він також має можливість підключення другої виносної камери, GPS з функцією SpeedCam і реєстрацією маршрутів, Wi-Fi з застосунком Gazer Dashcam IoV (Internet of Vehicles) і матрицею Sony Exmor з кутом огляду 170°. Завдяки цьому ви зможете контролювати стан свого автомобіля, налаштовувати режим охоронного відеоспостереження, аналізувати кожну поїздку за мапою, витратами палива, майстерністю вашого водіння, зберігати відео та негайно ділитися роликами в соцмережах, зберігати записи в хмарному сховищі та використовувати ваш смартфон як HeadUP Display (HUD) з проєкцією на лобове скло.

Внутрішня виносна камера Gazer CF730-IN для відеореєстратора Gazer F730 дозволяє перетворити Gazer F730 на повноцінний двоканальний відеореєстратор. Камера записує високоякісне HD-відео (1280x720) і має кут огляду 120°. Вона оснащена шестишаровою скляною просвітленою лінзою з апертурою 2.0 і регульованим кріпленням на 3M-скотчу, а також шестиметровим кабелем для зручного розміщення пристрою в салоні авто.

Цей пристрій також підтримує функцію WDR, яка зменшує к-сть затемнених і пересвічених областей у кадрі. Це поліпшує якість запису при протилежному сонячному світлі та у темний час доби.

Пристрій підтримує картки пам'яті Micro SD до 64 ГБ. Це дасть можливість не хвилюватися про те, чи буде достатньо пам'яті для потрібного вам відео.

Відеореєстратор оснащений G-сенсором із можливістю налаштування чутливості.

Кількість камер: 2

Максимальна роздільна здатність відео: FullHD (1920x1080)

Активація запису: Автоматично та вручну

Країна-виробник товару: Китай

Частота відео: 30 кадрів/с

Порти і роз'єми: microUSB/ miniUSB

Підтримка карт пам'яті: microSDXC