Відеореєстратор на 3 камери C9, LCD 4'', WDR, 1080P Full HD

В наявності
6567
1499,00
грн.

Full HD відео

Ви можете розраховувати на реєстратор 70mai Dash Cam Lite у дорозі. Пристрій записує відео у форматі 1080P Full HD. Широкий кут 130 градусів дозволяє захопити всю проїжджу частину та узбіччя, щоб повністю контролювати дорогу.


24 години захисту
Завдяки вбудованому G-сенсору відеореєстратор автоматично починає запис в разі виникнення нестандартної ситуації. Ваш автомобіль під захистом на нічній стоянці, або коли вам потрібно залишити його на вулиці без нагляду. Для цієї функції вам знадобиться додатково придбати кабель режиму паркування 70Mai Hardware Kit і після його установки включити Режим паркування в налаштуваннях відеореєстратора.

Технологія WDR
Технологія WDR дозволяє отримати більше світла на матриці, щоб поліпшити запис і отримати детальне, чітке і яскраве зображення.

Циклічний запис
Наявність циклічного запису дозволяє не турбуватися про наявність вільного місця на карті пам'яті. Старі непотрібні відео поступово замінюються актуальним матеріалом, який може стати в пригоді як доказ у разі виникнення спірної ситуації. А якщо ви додатково придбали GPS-модуль до відеореєстратора, то вам стануть доступні дані про координати та швидкость руху, що може допомогти в спірних ситуаціях на дорозі.

Кількість камер: 1

Максимальна роздільна здатність відео: FullHD (1920x1080)

Активація запису: Автоматично

Країна-виробник товару: Китай

Частота відео: 30 кадрів/с

Порти і роз'єми: microUSB

Підтримка карт пам'яті: microSD